Moh Klik Nuffnang Saya

Monday, February 27, 2017

JATUH CHENTA

Ermmmm hikhikhikhik gelak gediks
Apa perasaan korang ye bila jatuh cinta??aku tau korang terus imagine masa korang angau bercinta kan?



Image result for jatuh cinta

saje aku letak gambar ni, LOVE IS IN THE AIR ,,gituhhh 😅😘

Kalau lirik lagu melayu untuk yang tengah angau tu, paling famous lirik lag-lagu nilah;-

Airmata menjadi permataKebencian menjadi cintaInilah hidup di dalam duniaBak sandiwara
                                 ( Lirik lagu bertajuk Selamat Tinggal Penderitaan, IKLIM)
ko mampu air mata jadi permata?? kalau jadi Kak Diva jual okeh
Image result for mutiara

Berpanas hujan berembun

Tak pernah ku hiraukan
Asal dapat memenuhi
Segala keinginan hati 
(Lirik lagu bertajuk Sejarah Mungkin Berulang ,NewBoys terus terbayang rambut belah tengah tomok tuh..motif??)

kalau ahkak tak kuasa jemah oii nak berpanas, terbakar kulit akak nanti uols😛
Image result for kulit hitam terbakar

Tapi hakikat sebenarnya, Kak Diva nak bagitahu korang yang Kak Diva dah lama jatuh cinta dengan






*









** bawah lagik :P  **













WORKOUT ZUMBA

Image result for zumba workout


Why ZUMBA??


Sebab zumba ni, walaupun korang kategori ringan ke... mid obese ...ke obese ke...korang tetap boleh buat, sebabnye gerakan dia takda paksaan, ikut kesesuaian berat badan korang,lepas tu ZUMBA MODEN ALAF BARU ni dah tak main dah lemah gemalai lemah longlai macam nak meninggal, selalunya lebih kepada INTENSIVE dah gerakannya..
Korang buat 15 min/ setengah jam pun dah boleh lencun tau!



Untuk yang suka gerakan slow atau beginners,
Akak cadangkan beberapa video zumba Special K ni..boleh cari kat U -tube ye, godek2 ye kat u-tube tu

Lebih sesuai kepada mereka yang baru nak kenal zumba





Untuk yang dah intermediate atau dah advance, boleh try yang ni



SUMPAH kak Diva suka yahamats Zumba WAKA-WAKA dance ni, sambil fefeeling Kak Diva ni adalah Syakira yang tgh buat show hatta perut kak diva bulat nak meletops bukan cun melets cam perut kak Syakira 😞😞😞


Ada jugak pelbagai version lain, maybe korang bleh try kot suka kan... boleh usha-usha yang ni







Al maklumlah lain org lain citarasa, kalau semua sama citarasa, haruslah jejans nak kahwin dengan tall, slim and slender women je kan tak lakulah ahkak yang voluptuous chubby ni😝



Dan disebabkan Kak Diva ni mmg hantu zumba, baru-baru ni saje try satu kelas zumba dekat gym near to my home, Ya Allah sejam pun lencun dek non...memang puas hati, balik tu ahkak, mandi ,tidur, bangun pagi dtg keje segar bugar, definitely akan join lagi zumba kat gym tersebut

Kak Diva join dekat gym ni hah, belum sign up lagik, tengah pikir jgn pikirin abang dulu....



OK, selamat jatuh tangga chenta dengan zumba dan jangan bagi alasan malas workout tau, kak diva babap kang!!!
Image result for babap kang

1 comment: