Moh Klik Nuffnang Saya

Tuesday, August 1, 2017

FOR THE LOVE ONE #nakjugaktilljannah

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA
 
Sajer je hakak tulis besar-besar nak bagi korang nampak sebab lama sungguh tak jenguk blog ni kerana sebuk photoshoot uols, hakak kan retis,matilaa nak
 
Korang tengah buat ape tu? masihh tak move on lagi ke kes aliff aziz pukul bini tu? keysah plak haku
OK lah cukup2lah hakak merepek, tajuk entry pun nama for the love one gituh kan haruslah entry ni ditujukan khas untuk :-
 
 
 
TADA!!!!the first one :- my ONE and ONLY MAK (mok koi)
dah hakak belum berlaki takkan nak amik gambar aliff aziz laki mana ntah rembat plak letak sini dek non, memperkenalkan mok koi (read; emak saya)
 
 
Masa ni sempena sambutan hari ibu, maka gegehlah dengan adik iols buat SUPRISE untuk mak dengan pulut kuning + rendang
 
Alhamdulillah mak suka (nampak tak uniform tetap mak iols, APRONπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…)
al maklumlah nama pun tukang masak restoran sendiri kan, takpelah mak janji bahagia.
Semoga Allah terus panjangkan umur mak supaya boleh kami adik beradik tengok hakak kahwin besar-besaran kalah anzalna kami menumpang kasih dan bermanja selalu,ameen.
 
Bulan Ramadhan lepas juga, adalah birthday hakak uols, tarikh 2 Jun 2017 bersamaan hari Jumaat, maka BFF hakak dari jaman tingkatan satu ni iaitu OLEEN belanja hakak kat SEPIRING, IOI MALL uols kat sini boleh makan sepiring je tau :P , layanlah gambar kami berdua berbuka puasa, not bad jugaklah makanan sini, makanan kampung/tradisional dihidangkan secara FUSION- gituh

 
hakak pilih nasi lemak pandan, taulah anak tauke nasi lemak macamlah takleh try menu lain kan?? ahhh.... dah tekak akak nak makan, suka hati akaklah kan
TADA!!!
 
hakak suka sebab banyak kacang, pastu kuah lemak dia tu sedap sangat ( rasa tersendiri gituh)
 
Dan layankanlah candid hakak dengan oleen

Hakak juga telah diraikan "SUPRISE BIRTHDAY PARTY BY SEMRAT" iaitu geng zaman kursus kadet ptd uols... SEMRAT tu singkatan kepada SEMBAH RATU matilaa nak...nama geng pun nak diva kan

Inilah SEMRAT + 3 (dah tambah ahli uols, sebab 3 orang dah menamatkan zaman bujang jadi kami dapat ipar duai lagi tiga orang )
 
Terima kasih semua sebab hakak memang tak menjangka ada sambutan sempena birthday akak yang ke tettttttttttttttttt tu hahahahahaaa.
 
Thanks Aiman, Alyaa, Aman, Radzi, Aishah + Iylia, LK + Anand, Eddy + Isha ( mmmmmmmuahssssss )

 
 
Muka hakak versi terharu + tokojut mak engko hijau
 
akhir sekali tentunya sesi bergambar BERJEMAAH di luar lokasi iaitu : Absolute Thai Alamanda



 Terima kasih semua kesayangan so THE LOVE ONE (tajuk entry harini dah jadi THE LOVE THREE) uols...

                                                              papai
 






 
 

No comments:

Post a Comment