Moh Klik Nuffnang Saya

Sunday, May 21, 2017

Hang Pi Mana- Ceq pi Utagha

Memula nak ucapkan tahniah sebab KEDAH menang
LETHOPS Kedah, walaupun selaku orang sambal hitam Pahang, iols sedih haha
Menang atau kalah kan adat pertandingan,
Sabar ye Tokti , jgn nangeh
Image result for siti nurhaliza versud Dato K kedah lawna pahang

OK, berbalik kepada entry asal, sebuk yahamat uols meeting makanya sekarang baru gue punyai masa lorr mau ngupdate blog gue ----> dah kenapa tukar slang indonesia ni.haha

Al -kisahnya seperti tahun-tahun sblm ni, iols akan terlibat dengan Mesyuarat Semakan Bajet Kementerian makanya kenelah bawak wakil dari Kementerian Kewangan untuk mendedahkan mereka aktiviti2 Kementerian kami dalam usaha mendapatkan bajet yang sesuai. Gittew ---> gegeh terangkan

Kami menginap di Tabung Haji Hotel and Convention Centre, dekat sangat dengan airport Kepala Batak, ehhh Kepala Batas. Part Meeting, takyahlah iols cite kan (bosan, haha). Meh kita tengok menu breakfast d TH Hotel, banyak gak variety nye..hehe.

Displaying IMG_4170.JPG
 Ini baru first round amik tau, haha..nasi lemak hotel bolehla makan tapi sambal tetap takleh lawan sambal nasi lemak pure kg..hehe, yang best tu ada pulut ikan masin, maka iols amiklah pulut tapi cicah ngn rendang
banyak lagi  hidangan lain yang menarik , tertarik da bomb---> pilihan not bad kesimpulannya

Next, disebabkan kebetulan iols memang ada kawan keje kat kedah, thank u lah Puan Watin kesayangan dtg dari jauh okeh, 10 tahun tidak ketemu akhirnya melepas rindu sambil bertemankan


































skroll lagik


































TADA
Displaying IMG_4186.JPG
tu dia!!! IMAN KUEH TEOW KERANG DGN TELUR GOYANG

satu pinggan mmg tak cukup, so kami bantai 2 pinggan sorang (dasar BURUK LANTAK)
for my liking mmg sedap kueh teow ni weh, cukup ghasa tambah plak telur caer panas2 tuh
memang iols bagi 5 HA !!
eyhh silap 5 BINTANG 
Disebabkan kawan aku yang belanja, tu yang jadi 5 bintang tuh 
hahahahaha lagi SODAP


ok kalau nak rasa kueh teow ni, 
ini alamatnye
IMAN KOEY TEOW 
JALAN SULTANAH SAMBUNGAN, TAMAN PANDAN
ALOQ SETAQ , KEDAH



ni gambar iols ambil dari blog , pemandangan sekitar kedia ini
http://crispoflife.blogspot.my/2015/06/iman-koay-teow-kerang-alor-setar-kedah.html

Image result for kuey teow iman jalan sultanah


Sebab kat Kedah kejap je, sampai sini jelah entri pendek saya
Chow chin Chow ---> kalau lama mungkin lagi byk makanan= GEMOK

No comments:

Post a Comment